STAAL-, ALUMINIUM- EN KUNSTSTOFBEDRIJF
VAN HENGSTUM B.V.
particulieren
Korte Schaft 17, Houten
T: 030-637 33 33

Particulieren

Werkwijze
Van Hengstum bv beschikt over een ruime showroom in Houten. Onze toepassingen staan hier tentoongesteld. Met onze technische en commerciële medewerkers wordt aan de hand van uw wensen de optimale oplossing voor uw woning gemaakt. Centrale thema's hierbij zijn; detaillering, comfort, techniek, financiële haalbaarheid, onderhoud, binnen milieu, ventilatie, energie en veiligheid.

Heeft u liever een afspraak bij uw thuis? Geen probleem. U kunt een afspraak met één van onze commerciële medewerkers maken.

Offerte op maat
Het gesprek resulteert in een overzichtelijke offerte voorzien van tekeningen, adviezen en duidelijke omschrijvingen.

Renovatie
De renovatie van uw woning is een weloverwogen stap in kwaliteit en duurzaamheid. Deze investering doet u voor uw hele leven. Wij zijn in staat om met uw wensen en specifieke voorwaarden van uw bestaande woning een passend product te leveren. Ons onderscheidend vermogen is dat wij altijd zorgdragen voor een nette binnenafwerking in aansluiting op de bestaande constructie.

Nieuwbouw
Wij adviseren u om in een zo vroeg mogelijk stadium met ons aan tafel te gaan. Mogelijk zijn er consequenties voor de ruwbouw van uw woning welke in een vroeg stadium gemakkelijk aan te passen zijn. Van Hengstum bv treedt dan ook graag op als volwaardig bouwteam partner.

Showroom 

Wilt u onze showroom bezoeken? Wij stellen het op prijs wanneer u vantevoren belt, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de showroom vrij is en de juiste persoon aanwezig is die u kan informeren.

Ma t/m vr

op afspraak

zaterdag op afspraak
's avonds op afspraak

PRODUCTIE

De productie van de kozijnen vindt plaats in onze fabriek. Dankzij de eigen productie zijn wij in staat om maatoplossing te bieden.

MONTAGE

De montage van de kozijnen wordt verzorgd door één van onze eigen montage ploegen. Er wordt voorzien in de nodige hulpmiddelen als steigers en hijsvoorzieningen. Bij renovatie projecten behoort het slopen en het afvoeren van uw oude kozijnen ook tot onze werkzaamheden. De montage gebeurt in goed overleg, waarbij overlast tot een minimum wordt beperkt.